7. feb, 2019

7. februar: Nå er alt klart

I dag har vi innredet «Pennys corner» i stuen. Vi har lagt gulvbelegg og blåst opp barnebassenget hvor valpene skal være til de blir så store at de krabber over og må over i nytt rom. Da setter vi opp valpegrinda på samme sted.

Penny er i god form og trives fortsatt på tur, hun unngår å gå opp i de største snøfonnene men har et par favorittsteder hvor hun graver seg ned til gresset. Og det er langt med de snømengdene vi har her akkurat nå.

I går veide Penny 37 kilo, vanligvis veier hun 29 til 30 så det er mange ekstra kilo og dra på, men hun bærer dem lett og traver i vei.

Melkeproduksjonen er godt i gang, og vi finner melkeflekker på gulvet. Så alt ligger til rette for at valpene skal få det de trenger. Vi møtte en flatvalp på tre måneder i går, og han var veldig interessert i å få seg en sup, men da sa Penny fra at dette ikke var til han men til de som kommer.
Morsomt å tenke på at om en uke vet vi hvem som ligger der inne i magen og sparker og koser seg. Vi gleder oss veldig til de kommer, og de kan jo egentlig komme hvilken dag som helst etter lørdag.

Jeg har bestemt meg for å la være å ta tempen på Penny, mange gjør det for å finne ut når valpene kommer. Men jeg vil at alt skal være så rolig som mulig, valpene kommer når de kommer – og i følge de erfarne merker vi godt når det er i gang.