19. feb, 2019

19. februar - dobling av vekt

Tre av valpene har doblet vekten sin, de to andre mangler 15 og 18 gram, og de grammene kommer vel i løpet av kvelden.  Da er vi i rute. Den største veier 890 gram, deretter følger de som perler på en snør, 885, 820, 820 og minstejenta på 720. Nå kan det høres små forsøk på bjeffelyder, og de gjør iherdige forsøk på å komme seg opp på beina. Så da er alt i rute og valpene utvikler seg akkurat som de skal. Men fortsatt er det mat og søvn som er det viktigste. Penny og valpene regulerer det helt selv.

Klørne har vokst og i morgen er det tid for første kloklipp, det blir nok spennende både for to og firbeinte. Godt å få med seg Annette som har erfaring første gangen. Kloklipp blir en fast del av programmet hver onsdag fremover. Penny slipper hver uke, hun har aldri likt å få klippet klørne sine. I alle fall ikke av meg. Men vi er så heldige å få gratis kloklipp på Musti på Østerås, så vi pleier å stikke innom der når det er nødvendig. Og da er det ikke noe problem. Det var dagens reklame for Musti.

I dag har vi hatt besøk både av Susanne, Anne Sofie og Steinar. Penny synes det er hyggelig å få besøk av dem som hun kjenner så godt, og hun synes det er helt greit at de klapper valpene. Men hun følger med.

Penny vil gjerne på tur, og nå begynner det å bli ganske sølete utenfor. Snøen smelter og Penny må tørkes av både med håndkle og føner når hun skal inn i kassen til valpene.