22. feb, 2019

22.februar

I dag har vi hatt besøk av Nina, som skal ha en av tispene. Det var veldig hyggelig, og Penny synes det var greit at Nina klappet valpene forsiktig.

Dagene går litt i ett, valpene vokser og jobber iherdig med å komme seg på beina, kanskje de greier det i løpet av helgen. Det ser også ut som om vi snart får se øynene deres. Så vi går spennende dager i møte.

Jeg synes det er viktig at valpene blir vant til å bli håndtert, så jeg sørger for at alle valpene har en privat kosestund med tobeinte hver dag.


Penny liker å gå på tur igjen, og vi går tre turer om dagen på 30 til 45 minutter. Vanligvis får hun minst en tur på en time om dagen, men foreløpig vil vi ikke være borte fra valpene så lenge. Men vi har ennå ikke opplevd at det er uro i valpekassen når vi kommer hjem. De virker veldig fornøyde der de ligger og sover sin vokse- og skjønnhetssøvn.


Vi var innom veterinæren på en av turene i dag og veide Penny, jammen viste ikke vekten 34 kilo – bare fire kilo mindre enn når hun fødte.

Hun har nok litt mye over sidebeina, men jeg antar at det vil forsvinne etterhvert som valpene krever mer. Det tar på å produsere så mye melk (fløte). Til nå har det blitt produsert så mye at valpene tilsammen har lagt på seg mer enn tre kilo.