27. feb, 2019

27. februar- 14 dager gamle

Dagene brukes til å sove, spise og vokse seg store. Og det gjør de, i dag veide den minste 1080 gram og den største 1460 gram. Det er fortsatt den ene tispen som er minst, men bare fra i går har hun lagt på seg 100 gram, så det er ikke sikkert at hun blir minst når de blir voksne.

Valpene har begynt å bli mer oppmerksomme på hverandre og av og til høres små suttelyder. Da ligger de og sutter på hverandre. Gåferdighetene blir stadig bedre, og valpene får prøve seg litt på gulvet utenfor kassen også. Det er glatt og da er det ikke lett å få beina het under seg.

Valpene begynner å likne mer og mer på voksne hunder, og som dere ser av bildet tar de også etter og krummer ryggen. Hadde egentlig aldri trodd at jeg skulle synes det er søtt å se en hund bæ......, men det gjør jeg altså.

Penny har vært på tur i Tanumskogen i dag, herlig å gå et sted hvor det ikke bare er søle. Tanumskogen er en perle for hundeeiere i Bærum, en skog uten en eneste skiløype, men med mange fine opptråkkede stier. Her slipper vi å få konflikter med skiløpere.

Jeg har lagt inn en del bilder i  fotoalbumet så ta en kikk der.