6. mar, 2019

6. mars - Tre uker

Tre-ukers dagen ble feiret med negleklipp og fotografering. Annette har vært her og vi har startet registeringen i Norsk Kennel Klubb.

Kennelnavnene til tispene vil være:
Work of Time’s Worth the Journey
Work of Time´s Worth the Wait, og til hannhundene:
Work of Time’s Worth a Fortune
Work of Time’s Worth Every Moment
Work of Time’s Worth It All

Alle har Worth som er etter Penny, og navnene forøvrig har sitt utspring i at dette er et kull vi har reist langt for, ventet lenge påog som har kostet en fortune. Og nå satser vi på at det er verdt det. :-) 

Det er selvfølgelig opp til dere som skal ha valpene og finne et daglignavn på hundene, men disse navnene vil følge dem i alle registre og på alle prøver og utstillinger.

Valpene er mye ute på gulvet og gåferdighetene økes dag for dag. De spiser og sover fortsatt mye, og når Penny viser seg blir det liv.

Vi har sammenliknet vekten på valpene med tidligere kull fra Work of Time. Og ikke overraskende er valpene i dette kullet større enn i tidligere kull. Men så er det også det minste kullet. Og med færre munner å mette er det ikke rart de vokser fort. Hvor fort de vokser nå betyr ikke noe for om hvilken størrelse de får som voksne.

Om en uke er valpene tenker jeg vi starter med valpekos. Da setter jeg av et par timer to ettermiddager i uken hvor valpekjøperne kan komme og hilse på for bli kjent med valpene, Penny og meg. Jeg tenker det er bra for både valper og fremtidige eiere.