7. mar, 2019

7. mars

I dag kom «Onkel» Casper på 10 år og skal være her til tirsdag, Penny og valpene synes det var stor stas, og valpene har kost seg med Casper både i og utenfor valpekassen. Valpene er mer og mer ute på gulvet nå, men jeg har ennå ikke satt opp noen grind. De er bare utenfor sammen med oss og vi greier å ha oversikt over hvor de er. De er veldig nyskjerrige og virker ikke redde selv når de kommer seg ut på den glatte parketten, og ikke lenger beveger seg like elegant. De to største hadde rundet to kilo i går, jeg regner med at to andre følger etter i dag, mens vi må vente noen dager til før den minste runder to kilo.

De greier seg fortsatt godt med maten de får av Penny, og i dag har et par av de fått stående buffet. Det blir det nok mer av fremover. Mange begynner å gi annen mat når valpene er tre uker, men så lenge de er fornøyd  og vokser godt med morsmelken får Penny fullamme. Jeg tenker at det er en av fordelene med å ha et lite kull, det er mat nok. Og jeg tror på at det er bra for valpene og deres motstandskraft at de bare får morsmelk så lenge som mulig.

Neste onsdag er valpene 4 uker, og da er valpekjøperne velkommen til «valpekos» hos oss fra klokken 18.00 til 20.00. Håper det passer for de fleste, selv om jeg skjønner at de som bor langt unna ikke kan komme.

Har også lagt en del bilder i kullets fotoalbum i dag.