8. mar, 2019

8. mars - gratulerer med dagen

En litt annerledes 8. marsfeiring i år. Jentene har fått litt ekstra oppmerksomhet. Penny har vært på tur i Tanumskogen med venninnene Fia og Audrey. Mange godbiter på fin tur i vinterlandskap.

Valpene oppdager hverandre og omverdenen mer og mer. I dag har det vært perioder med mye bjeffing og knurring, eller spede forsøk på sådan. Men de roer seg fort når vi klapper den litt. Når vi stikker hånden ned i valpekassa kommer de med en gang, det er helt tydelig at de liker å bli kost med av mennesker.

Alle valpene får egentid med oss hver dag. På den måten gjør vi de trygge på mennesker, noe som er viktig når de skal flytte til sine nye hjem om litt under fem uker. Tiden går veldig fort.

I dag har Nora vært på besøk og sett på valpene. Hun er datteren til Annette og har søsteren til Penny, Step, som venter valper den 13. mars. Vi er veldig spente på hvem som skjuler seg inne i magen til Step, men nå får vi snart vite det.

Nora er også kiropraktor både for mennesker og hunder, og kjente på valpene. Hun kommer til å kjenne på dem igjen før de reiser.


Hvis noen av dere har medlemsbladet Retrievernytt fra våren i år, kan dere lese en reportasje om Nora – og hunden hun demonsterer på er Penny. Jeg pleier å la Nora behandle Penny to ganger i året, og Penny elsker det.