9. mar, 2019

9. mars og mye besøk

I dag har valpene hatt besøk av Vibeke og Simen som skal ha en av hannhundene. Valpene synes det var hyggelig å få besøk oppe i valpekassen og Penny synes også det var helt greit med besøk. Så da vet vi at valpene er modne for å treffe nye folk. Det har de egentlig gjort hele tiden men stort sett har det vært de som Penny kjenner godt. Onsdag kommer Vibeke og Simen tilbake, da med deres tre barn som gleder seg til å møte sitt nye familiemedlem. Vi gleder oss til å møte dem.

Vi har også hatt besøk av barnebarnet mitt Sander på tre og min datter, svigersønn og sønn. I tillegg kom et par venner av Casper på ti år innom, så det var ganske folksomt en tur. Det er viktig at valpene møter både store og små barn – og det taklet de bra. De store barna taklet ikke alt like bra, i alle fall ikke når en av valpene måtte gjøre sitt fornødne.

Nå vet vi hvor alle valpene skal bo, en tispe og en hannhund blir i Oslo, en tispe reiser til Hamar (men har familie på Blommenholm som ikke er så langt unna), en av gutta reiser langt mot nord til Ballangen og sistemann skal til Vännäs like utenfor Umeå og bo sammen med pappan sin. Vi er sikre på at alle sammen får gode hjem. Alle har hatt hunder før, og fire av valpekjøperne har hatt flatter. Så er det bare å beklage at ikke alle fikk denne gangen, men Step, søsteren til Penny, får valper i løpet av et par dager – så kanskje det er en mulighet der.

I går begynte valpene så vidt å fatte interesse for en leke vi la opp i valpekassa. Valpene leker også mer og mer med hverandre. De koser også mer med Penny – det er fortsatt puppene hennes som er mest interessante, men de koser også mer med henne, og klatrer opp på henne. Kommer til å sette opp grind rundt bassenget nå – for hvis de klatrer opp på Penny kan de fort komme seg ut og da er det greit at de ikke kommer i nærheten av trappen.