14. mar, 2019

14. mars -

I går kveld fikk valpene sju søskenbarn, tre hanner og fire tisper. En sort tispe og en sort hanne, resten brune. Penny gratulerer søster Step, og vi gleder oss til å møte og bli kjent med dem. For de som blir i Osloområdet blir det noen felles valpetreff med de to kullene som altså er først 13. februar og 13. mars.

I dag er bassenget kastet ut og vi har satt inn en biabed. Det blir mer tumleplass for valpene. Sengen falt i smak, men de har problemer med å klatre opp i den. Men blir de lagt der elsker de å ligge der. Vi har også lagt inn en liten tunell og det tok ikke lang tid før knakk koden. Nå begynner de også å bære rundt på leker, og de leker med hverandre – noen ganger ganske voldsomt, men da griper Penny inn. De får nå mat tre ganger om dagen, i løpet av helgen økes det til fire. De legger godt på seg og i dag veide den største 3170 gram og den minste 2500 gram.

Penny har vært på tur i Tanumskogen, jeg tror hun synes det er godt å komme unna litt. Hun elsker å bære digre, både tunge, og lange pinner (trær). Balansen hennes er det i alle fall ikke noe galt med. I morgen skal vi en tur ned for å hilse på de nyfødte – ganske rart å tenke på at det bare er fire uker siden disse her var så små.