15. mar, 2019

15. mars

I dag har jeg vært og besøkt de nyfødte søskenbarna til valpene. Det er helt utrolig å holde en nyfødt i hånden og tenke på at det ikke er mer enn drøye fire uker siden mine var så små. Utviklingen går i rekordfart. De spiser og legger på seg og løper rundt i stua. I dag har de sovet veldig mye, så jeg regner med at de snart får en raptus.

Alle valpene har hatt på seg halsbånd i dag, ikke alle er like fornøyde med det. Men det er greit å venne dem til halsbåndet, og det gjør det også mye lettere for meg å observere dem. Lille rød var 2,5 kilo i går, de andre rundet 3 kilo. Men det er rød som legger på seg mest etter at de begynte å spise ordentlig mat. Også i dag har valpene trent på å stå på bordet og bli håndtert. Rosa er den som liker det minst – og som belønning får hun en ekstra tur på bordet J

Jeg har lagt inn en tunell i valpebingen, den knitrer -og valpene synes den er spennende, og de skjønner at de kan gå igjennom den. Kanskje vi har noen fremtidige agilitystjerner blant dem? Penny elsker i alle fall agility.

Penny har vært på tur med Annette, mor Indie og halvsøster Tilly. Vi gikk på Sarbuvollen på Høvik, og isen begynner å smelte. Den har i alle fall smeltet nok til at Penny greide å få seg et bad.

Valpekos: Dert blir valpekos onsdag den 20. mars. Håper så mange som mulig har lyst og mulighet til å komme.