17. mar, 2019

17. mars

I dag har vi feiret bursdagen til far i huset, men valpene har ikke fått kake J Men de har fått mye kos. De spiser fire ganger om dagen nå, men de får fortsatt mye av Penny. Valpene blir mer og mer sosiale og elsker egentiden hver valp får på fanget. De største veier nå nesten tre og en halv kilo – og den minste runder nok tre kilo i morgen. Jeg tror ikke den eksplosive vektutviklingen kommer til å fortsette for nå blir valpene mer og mer aktive.

Men de sover fortsatt veldig mye. De sover – har noen raptuser hvor de leker både med Penny og hverandre, og det kan høres ganske dramatisk ut.
Det ser ut som om Penny også har egentid med hver enkelt valp. Hun legger seg ofte i biabeden med en valp. Vi har på valpene halsbånd på dagtid, på den måten greier vi å følge med på hvordan den enkelte oppfører seg i flokken.

Valpene har vært en liten tur ute mens jeg vasket i «Pennys corner», hadde tenkt å ha dem mer ute, men det har regnet hele dagen. Jeg håper på bedre vær – så de kan komme seg litt ut.

Nå har tre av valpene fått navn. Navnene er Kiri, Balder og Shadow. Fine navn synes jeg.

Jeg har en instagramkonto @lillfischer, her legger jeg ut en del bilder av Penny og valpene