19. mar, 2019

19. mars -snart fem uker

For fem uker siden nå hadde åpningsfasen begynt og vi ventet på valpene. Den første (hann blå) kom klokken 03:35, så fulgte hann grønn kl.03:50 , tispe rød . 04:21, hann oransj 05:12 og tispe rosa 05:40. Da veide de fra 358 til 450 gram, i går kveld veide de 3020 til 3850 gram.  Jammen vokser de fort.

Valpene har hatt besøk av mormor, som ikke hadde sett dem på tre uker. Det var veldig hyggelig. Valpene har vært en del ute og alle gjør fra seg ute når de får muligheten til det. D får nå mat tre ganger og det holder i massevis for de er gode og runde og forsyner seg godt fra Penny. Holder Penny borte fra valpene en times tid før de får mat, så de ikke er mette av morsmelken, men spiser opp maten.

De leker mye -men sover enda mer, og nå er Penny ofte med på leken.

Vi fortsetter med trening på bord, og alle begynner å bli veldig flinke. Har kjøpt inn små bokser med leverpostei og det fungerer veldig bra. Skal få tatt nye bilder av dem snart, men trenger en god fotograf. De
e synes  kattetunellen er veldig morsom, og den brukes også som sovehule. På bildet er det den rosa tispen som har tatt kremsoveplassen.

Nå håper jeg skolen skal skinne fremover og det blir bart. Da skal jeg putte alle valpene i bilen og kjøre ned til sjøen så de får løpe litt fritt.