21. mar, 2019

21. mars

I dag fikk valpene lunsj på terrassen, de spiste med god appetitt. Jeg passer på at Penny ikke får gitt dem melk den siste timen før matservering – og da spiser de opp nesten alt. Penny tar resten og da er valpene raske til å få seg en sup melk.

Valpene sovnet klokken elleve i går etter å ha vært ute en tur, og de sov fortsatt når vi sto opp klokken syv. Har vært stille i natt, men EN har gjort fra seg inne i natt. Men i dag har det vært helt rent. Følger man godt med er de tørre på et blunk.

Hadde egentlig tenkt å ta en kjøretur i dag, men valpene sov så godt at jeg ikke ville vekke dem. Men til helgen skal de ut å kjøre til et sted hvor de kan få løpe på gresset.
Utetiden øker, i dag har de nok vært ute et par timer. Jeg laget et snøfjell til dem og de synes det var gøy å klatre på det.

Jeg greier ikke å få lagt ut video på hjemmesiden, men jeg legger ut på instagram @lillfischer og litt på Facebook. Hvis dere ikke allerede er med i gruppen vi som har flatcoated retriever og Flat i fokus må dere gjøre det.

Når jeg veide dem i kveld veide de: Tallet i () er vekten for en uke siden

Blå      4050 (3010)
Grønn 4420 (3170)
Rød     3420 (2500)
Oransj 4440 (3080)
Rosa    4060 (3110)

Vekten er nok ikke like nøyaktig lenger for de sitter ikke akkurat stille oppi gryta 🙂