25. mar, 2019

25. mars

Ja, hva har vi gjort i dag? Dagene går litt i ett, fôring, soving, leking, og ut og inn på terrassen flere ganger om dagen.
I dag har Penny vært på tur i Tanumskogen, det har smeltet en del – men det går fortsatt an å gå tur uten å måtte dusje etterpå J

Valpene begynner å bli flinke til å si fra når de skal på do, flere av dem piper foran døren, og da er det bare å ta de ut. Heldige meg slipper å plukke bærsj inne, men de tisser fortsatt en del inne. Tror ikke de har knekt den koden helt.

Tok med meg alle valpene og Penny og kjørte til Annette. Også denne gangen gikk bilturen fint. Mr. Green sovnet før jeg hadde fått båret ned alle valpene, og sov seg gjennom hele turen. De andre hørtes godt de første tre-fire minuttene, men så sluknet de også. Ingen av valpene har blitt kvalme, og det lover bra.

I dag har de endelig fått kjent gress under potene. Et lite område i hagen er snøfritt og der la jeg ut noen fôrkuler for å få de til å søke. Jeg tok ut en og en, og jeg er usikker på om de helt skjønte hva jeg ville – de var nok mer opptatt av å utforske den sidn av huset.
Vi har også gått en (bitte) liten tur på asfalt og grus. Alle takler det veldig bra, de er nyskjerrige og uredde. Men ingen slår Mrs. Red, hun er nok den som er mest nysgjerrig av dem. Foreløpig.