27. mar, 2019

27. mars - seks uker gamle

I dag, på seksukersdagen, våknet valpene før klokken seks, og Rød og Oransj var med på en liten morgentur for å hente avisen. Da møtte vi en bordercollie, det synes de var veldig spennende, og det var ikke lett å få dem med inn igjen.

Senere på dagen puttet vi alle valpene inn i bilen og kjørte til Hvamodden på Nesøya. Det fikk de løpe fritt og søkt etter godbiter, noe de synes er veldig gøy. På vei hjem sovnet alle sammen og vi fikk handlet mens valpene lå i bilen. Da vi kom hjem sovnet de ute og de sov og sov, så vi måtte vekke dem for å få i dem maten.

Vi har satt opp bur ute og alle valpene ser ut til å trives der inne, Foreløpig er det plass til alle fem der inne, men det varer ikke lenge. De vokser fortsatt fort. Veide dem i kveld og frøken rød veier nå 4210 gram, rosa 4800 gram, blå 4860, mens oransj og grønn er over fem kilo og vanskelig å veie – men i går var grønn 5080 gram og oransj 5180 så jeg går ut fra det. Ellers synes jeg at oransj nå utmerker seg som en svært selvstendig kar som gjerne utforsker verden på egenhånd, mens frøken rød er kullets spilloppmaker. Men alle takler de utfordringene de blir stilt overfor, og de virker veldig trygge i alle situasjoner. Det lover godt.