28. mar, 2019

28. mars - utbryterkonger

Mens Penny enda ikke har greid/forsøkt å komme seg over gjerdet – har valpene allerede funnet ut hvordan de kan skyve på gjerdet slik at de kommer seg ut. Så i morgen er jeg nødt til å sette noen tunge blomsterpotter bak gjerdet så de ikke kommer seg ut.
Oransj har funnet ut at han ikke vil gjøre fra seg på terrassn og forlanger å komme ut på plenen/snøen for å gjøre sitt. Litt slitsomt for oppdretter, men veldig bra for de som skal få Oransj.

Vi har hatt besøk av valpekjøpere i dag – og det synes valpene er veldig stas og veldig slitsomt, så nå sover de godt.

Vi har snakket litt om hvordan det er å få en valp i hus, hvor viktig det er at den ikke blir forstyrret når den sover og at den har sitt sted hvor den får være i fred. Vi har også snakket om hvor viktig det er at valpen blir kjent med familien sin før den møter mange andre. Husk at den skal reise fra alt som er kjent og starte et nytt liv i en ny familie. Da er det viktig at den får tid og ro nok til å utforske sine nye omgivelser.
Og nå er det ikke to uker engang til de første reiser sin vei, kjenner at jeg begynner å grue meg allerede, men jeg er helt trygg på at alle sammen får gode familier som vil ta godt vare på dem.

Bilder viser Pinki (rosa tispe) som har egentid med mor