30. mar, 2019

30. mars

Vi våknet av at Penny bjeffet i dag – hun bjeffer sjeldent – så vi måtte sjekke. Og hva fant vi? Lill rød løp rundt i stuen, hun hadde kommet over grinden, så nå har vi gjort den høyere, så får vi se hvor lenge vi greier å holde henne inne.

I dag har Penny hatt mye egentid. Etter frokost dro vi til Nesodden på blodsporkurs. Vi er med på et kurs som går over seks samlinger, tre på høsten og tre på våren.
Formen var litt rusten på første spor, mye skyltes nok meg og at jeg fikk krøll på linen, men det andre sporet gikk bra.
Det er veldig morsomt å gå spor – det anbefales å prøve det. De liker å bruke nesa si, og etter en dag i skogen – ligger Penny rett ut. Men stell av valpene har hun hatt tid til

Når vi kom hjem, etter å ha vært borte nesten fem timer, løp hun opp til valpene – før hun spiste. Det var nok godt å bli kvitt litt melk.

Valpene begynner å bli krevende, de vil helst ikke gjøre fra seg på terrassen og piper og vil ut. Pinki har funnet sin egen måte å gjøre det på – hun skyver grinden ut over trappen og går ned. Så nå må de voktes 24/7.

I kveld tok vi med alle seks på tur, og de har løpt og kost seg på snø, gress og leire. Dagens siste måltid er fortært og snart sover hele gjengen.