31. mar, 2019

Siste marsdag

 

 

Den siste dagen i mars har vært begivenhetsrik. Startet med morgentur grytidlig – valpene hadde ikke stilt klokken til sommertid. De fant ut at de kunne gå gjennom naboens gjerde og hjelpe til med hagearbeidet. Flinke valper det!

Tid for mat – til frokost får de oppbløtt tørrfôr som jeg kjører i stavmikser med litt kulturmelk på. Og siden det er søndag – ble det eggeplommer også. Etterpå får de tørt fôr så mye som de ønsker

Litt søvn og ny tur, også denne gangen i nærområdet og arbeidet i naboens hage fortsatte – så litt middag – det samme oppbløtte fôret men nå tilsatt kjøttdeig – og mye tørt fôr etterpå.

En liten biltur har vi også fått til, vi stoppet på Skui hvor de både fikk snø, is og kunstgress under potene. De koste seg på fotballbanen med jentespillerne. De sovnet så godt etterpå at de lå i bilen, mens vi spiste en hamburger på Sollihøgda.

Nå er vi hjemme igjen og de er rolig i valpegrunden. Penny og et par av valpene koser seg med tyggebein – de andre sover. Når de våkner er det igjen tid for en luftetur – kveldsmat, søvn og en liten sen kveldstur.

De er veldig flinke nå og sier høylytt fra når de skal ut for å bærsje, men som oppdretter hadde jeg nok ønsket at det var litt mer synkront.

Kloklipp fikk vi også tid til – de er ikke veldig glad i det, men de får sleike på en leverposteiboks og da går det bra.

https://vimeo.com/327576792 

https://vimeo.com/327576824