10. apr, 2019

Balder har reist – nå er de bare fire

I kveld reiste Balder til sin nye familie. Han reiser heldigvis ikke langt så jeg får nok se han igjen om ikke altfor lenge. Han satt seg rolig inn i bilen, og første rapport kom ganske snart. Litt piping i bilen, og nå er han i full gang med å utforske sin nye verden.
Det har kommet noen tårer i dag, men jeg vet at han får det godt sammen med Vibeke, Simen og barna Mathias, Gustav og Johanna.

Tidligere i dag har valpene vært på shopping i dyrebutikken på Høvik. Det var det mye spennende. Vi har også besøkt valpenes fettere og kusiner som er fire uker i dag. Rart å tenke på at denne gjengen var så små for bare fire uker siden.

Vi fikk også hilse på Lukas, papppaen til Steps valper og Rolf og Christina. Kaffe og vafler ble det også, men utbrytergjengen ville ikke være innenfor inngjerdingen, så hønemor måtte løpe ut og inn. Valpene  løp rundt i hagen og lekte med fem voksne flatter. Herlig å se hvordan de store og de små leker sammen.

Valpene er bare helt fantastiske, nyskjerrige og trygge. Penny er en fantastisk mor. Hun passer på og setter grenser. Lille Blå (som jeg snart må finne navn til) ville ikke komme da jeg ropte. Da løp Penny bort og bjeffet på han – og da kom han til mor!

Så håper jeg at Balder og familien får en god natt, og venter på rapport på hvordan han finner seg til rette.