12. apr, 2019

12. april Pinky har reist

I dag var det Pinky sin tur til å reise ut i den store verden. Annika, Andreas og Nina hentet familiens nye midtpunkt. Familien har hatt to flatter før, og har gledet seg lengte til å få Pinky hjem.

Hun har ikke fått noe navn ennå, men i løpet av påsken skal de bestemme seg. Jeg sliter veldig med å finne navn til Blå, vi har kalt han Mr. Handsome lenge, men jeg må ha noe kort og greit.
Pinky flytter til Husebyskogen. Det er ikke langt, så jeg håper at vi får se mye til dem. De har meldt seg på valpekurset som begynner 30. april  og jeg tar nok en tur dit for å se og høre hvordan det går.

Balder trives, og i dag fikk jeg en videosnutt hvor de trente innkalling på fløyte. Han var så flink og fikk masse ros. Det er flott.

Jeg trener innkalling med Penny hver dag – når vi går tur fløyter jeg henne inn, gir henne godbit og ros og lar henne løpe videre. Det er viktig at hunden ikke bare blir kalt inn når den skal «miste friheten» og sette på bånd. Da vil den fort forbinde innkallingen med noe negativt.