16. apr, 2019

15.april - Shadow har landet

Nå har Shadow nordnorsk jord under potene. Han reiste herfra glad og fornøyd med sin nye familie representert ved Alf-Arne og Andreas i ettermiddag. Shadow er klar for verden utenfor valpekassa. Det ble en lang reis, først med tog til Gardermoen, deretter med fly til Evenes, og så en og en halv time i bil. Regner med at den karen kommer til å sove godt etter at han har fått et herremåltid. Nå venter vi bare å høre hvordan møtet med familiens katt går.
 
Ellers har det vært en rolig dag, Audrey (flat) var innom og spiste opp alle tyggebeina til valpene, og de fikk hilse på en cocker spaniel. Litt goditsøk har det også blitt.
Alle tre har vært på tur i bånd i dag – vi trener på å gå i bånd, foreløpig bare noen minuttr om dagen, men de begynner å bli mer vant til det. Men mest av alt er de løse og herjer som de selv vil. I dag har jo også været vært så flott at de har gått ut og inn som de ønsker.

Jeg har fått bilder og meldinger fra Balder og Pinky i dag, og det er godt å høre at de trives med sine nye familier.

Stamtavlene fra Norsk Kennelklubb kom i dag, og jeg sender dem til dere sammen med minnepennen med bilder en av de nærmeste dagene. Jeg har registrert dere som eiere og om noen dager vil dere få tilsendt et eierbevis og en pampflet, Velkommen valp, fra NKK. Husk å ta godt vare på eierbeviset, det er et verdipapir.

Da gleder jeg meg til å høre om Shadows møte med katten i morgen.