22. apr, 2019

22. april

Vi håper alle har hatt en god påske. Kiri og Mr. Handsome har vært på Norefjell sammen med Penny. De har kost seg og vært ute nesten hele tiden og møtt mange mennesker og andre hunder.
Nå er vi hjemme igjen og torsdag reiser Kiri til sitt nye hjem på Hamar. Mr. Handsome, som mest sannsynlig vil hete Aksel blir hos meg foreløpig. Har ennå ikke bestemt meg for om jeg beholder han for godt. Vi er godt i gang med treningen, og jeg er imponert over hvor fort han lærer. Særlig innkalling, han er på plass nesten før jeg har fått fløyta i munnen.
Både Kiri og Mr. Handsome har lært kommandoen sitt, men vi ligger en del etter når det gjelder å gå pent i bånd. Men med to er det ikke så lett å trene. Men siden de er så gode på innkalling lever de et ganske fritt liv og løper løse.

I dag var Kiri og Mr. Handsome på vekten. Kiri veier nå 8,2 kilo og Mr. Handsome 9,1 kilo, håper å høre hvor mye de andre veier også.

Pinky har fått navn. Hun heter Millie, og hun er i følge familien sin en livlig og herlig liten valp.

Det blir ikke så mange flere poster i denne valpedagboken. Men dagboken blir liggende på Work of Time´s hjemmeside under tidligere kull. Så da vil dere alltid ha muligheten til å lese om Balder, Shadow, Kiri, Millie og Mr. Handsomes første leveuker.


Ville egentlig laget en facebookgruppe for kullet så vi kunne holdt kontakt der og holdt hverandre oppdatert om utvikling og gitt hverandre gode råd, men siden to av valpeeierne ikke er på facebook må jeg forsøke å finne en annen løsning. (Minner om at det går an å ha en ganske lukket profil på facebook og være med i grupper)

Så håper jeg dere er fornøyde og gleder meg til å høre fra dere om hvordan det går. Kjenner en enorm glede over å få se bilder av valpene i deres nye liv.