5. mai, 2019

Frode reiser til Bo og Frille

Mr. Handsome, som nå heter Frode, reiser til sitt nye hjem onsdag. Han skal til Bo og pappan sin Frille, som bor i Vännäs like utenfor Umeå.
Frille og Bo gleder seg til at Frode kommer så Bo og Frille får hjelp til å holde styr på alle endene når de er på jakt. 
Vi koser oss veldig med Frode og han har vært med på mye. Vi har vært i skogen og gått blodspor og vi har vært med på "hønsecupen" til retrieverklubben. Penny manglet litt fart men fikk 19 poeng av 20 mulige og det må vi være fornøyd med. Frode tok likegodt apportbukken og løp en sjarmørrunde på plassen rundt klubbhytta.
For de av dere som er i nærheten av klubbhytta i Sørkedalen vil jeg anbefale dere å ta med valpen og komme opp når det er aktiviteter der. Selv om deres hund ikke deltar dette året, er det en ypperlig plass for sosialisering av både to- og firbeinte. Ofte vanker det pølser og kaker også.

Nå skal jeg kose meg med Frode de neste dagene. Han og Penny leker veldig mye sammen, og jeg tror det blir veldig tomt for både Penny og meg når han reiser. Men jeg vet at han vil få det veldig bra sammen med Bo og Frille. 

Jeg ordner et valpetreff for de som kan før sommeren, da kan jeg også vise hvordan en klipper og steller pelsen til flatten.