9. mai, 2019

Alle på plass i sine nye hjem

I går reiste Frode. Nå skal ha bo sammen med pappan sin i Vännâs like utenfor Umeå i Vesterbottn. Der vil han i tillegg til pappa Frille, ha en stor famile rundt seg.
Møtt mellom Frille og Frode gikk veldig bra, Frode var på hele tiden og det så det ut som om Frille synes var helt greit.
Penny derimot var ikke spesielt glad for å møte Frille igjen, hun synes nok at han har tatt altfor liten del av barneoppdragelsen.
Det er tomt her nå. Penny har synes det har vært heløt greit når valpene har reist en etter en, men nå savner hun Frodegutten. Hun leter etter han, og har hatt dårlig matlyst i dag. Men hunder lever i nuet, og snart er hun nok sitt gamle jeg igjen.

Og, jeg har hatt noen fantastiske uker sammen med Frode, Kiri, Shadow, Millie og Balder. Vi har virkelig kost oss. Nå håper jeg alle er fornøyd og at alle blir flotte, friske og lydige flatter. Så nå er det bare å trene.

Og det får dere til, ut fra tilbakemeldingene fra dere er dere alle på god vei. Og jeg vet at alle sammen har fått nye flotte familier og de beste forutsetninger for et godt hundeliv.

Vi har laget en egen facebookgruppe for dette kullet og Step sitt kull. Gruppen heter Work of Time´s Always Worth It. Her kan dere legge ut bilder, dele erfaringer og stille spørsmål. Vi kommer også til å legge ut informasjon om valpetreff her. Jeg vet at ikke alle er på facebook, men minner om at det er mulig å ha en profil der uten å være veldig aktiv. 

Nå er siste kapittel skrevet i denne valpedagboken. Lykke til alle sammen, og hvis det er noe er det bare å kontakte meg. Det synes jeg bare er stor stas.

På bildet ser dere Frode med sin nye matte, Bo.

Lill og Penny